Pelisäännöt

Tältä kanavalta löytyy ffp:n yhteistyökumppanien mainokset ja tarjoukset. Mikäli sinua kiinnostaa yhteistyökumppanuus, ota yhteyttä Jarkkoon.

Valvoja: ffp jäsenet

Vesku
ffp jäsen
Viestit: 7374
Liittynyt: 16.7.2003 23:55

Pelisäännöt

ViestiKirjoittaja Vesku » 2.12.2006 13:03

Koska tälläkin alueella on ilmaantunut ilmoitusten keinotekoista uppailua, laitetaan tännekin säännöt!
Eli samaa ilmoitusta ei saa uppailla/toistaa kuin kahden viikon välein, silloinkaan tarkoitus ei ole että kaikki omat ilmoitukset nostetaan listalle kärkeen.
Päivityksen saa tehdä useamminkin mutta silloin ilmoituksen tuotteiden hintatiedoissa/ym. tiedoissa tulee tapahtua muutoksia muulloin se ei ole päivitystä.

Rikkomuksiin puututaan ilman sen kummallisempia selityksiä, otetaan siis huomioon muutkin mainostajat.

Heikki J.
admin
Viestit: 8312
Liittynyt: 16.7.2003 19:59
Viesti:

ViestiKirjoittaja Heikki J. » 22.6.2011 23:18

Foorumin lukijoilta ja eräiltä mainostajilta saamamme palautteen perusteella olemme päättäneet hieman muuttaa sääntöjä yhteistyökumppaneiden ilmoitteluosiolla. Muutoksella pyrimme selkeyttämään osiota ja saamaan ilmoituksiin lukijoitamme kiinnostavaa oleellista tietoa. Toivomme, että tästä ei aiheudu teille ylimääräistä vaivaa.

Uudet säännöt:
* ISOILLA kirjaimilla kirjoittaminen on kiellettyä. Se on huutamista ja koskee myös otsikoita. ISOILLA kirjoitettujen otsikoiden ilmoitukset poistetaan välittömästi!
* Ilmoituksiin ei voi enää vastata, ts. niitä ei voi "upata". Jos haluat mainostaa samaa asiaa uudelleen, luo uusi ilmoitus. Edelleen voit myös muokata ja päivittää vanhoja ilmoituksiasi modify -napilla.

Vinkkejä hyvään ilmoitukseen:
* Otsikko kertoo mahdollisimman paljon myytävästä tuotteesta tai palvelusta.
* Lisäksi kuva/kuvat myynnissä olevasta tuotteesta on aina kiva.
* Vältä turhanpäiväisiä uutisia tai muita päivityksiä. Kirjoittele ne yrityksesi nettisivuille, asiakkaanne löytävät ne kyllä sieltä.

Isoin ero on siis tuo uppausmahdollisuuden poistaminen. Tällä pyrimme saamaan ilmoituksiin välittömästi nähtäville ilmoitettavan asian ilman, että pitkiä ketjuja joutuu selaamaan läpi. Ilmoitusten määrää ei ole toistaiseksi rajoitettu, mutta siihen puututaan jos joku alkaa mainostaa kohtuuttoman paljon.

Jos olet kiinnostunut mainostamaan foorumilla, ota yhteyttä minuun joko privallatai jopa mieluummin sähköpostilla, heikki.jaakkola ät ffp.fi. Puhelinkin toimii, 040-500 6228.


Palaa sivulle “Yhteistyökumppanien tarjoukset”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija