B8 S4, 997.1 GT3, 993 C2

Esittele oma ajoneuvosi

Valvoja: ffp jäsenet

Jouni993
uusi tulokas
Viestit: 2
Liittynyt: 14.9.2017 4:45

B8 S4, 997.1 GT3, 993 C2

ViestiKirjoittaja Jouni993 » 14.9.2017 6:53

Moi,

Ajattelin vähän kirjoittaa omista kulkineista joita tässä on tullut jonkun verran laiteltua ja koko ajan koittaa parannella ja tehdä enemmän oman näköisiä.


Käyttiksenä nyt pari vuotta ollut B8 korin S4 manuaali laatikolla.

Autossa oli kiinni kun ostin Forged 3-osaiset vanteet ja madallus jouset. Auto on aika hyvä alustaltaan tällä setupilla joten en ainakaan ihan heti aio alustaan koskea. Hyvää noissa jousissa on että alustan säätö onnistuu edelleen keskikonsolista, eli voi vaihdella dynaamisen ja comfortin välillä. Dynaamisellahan se tietysti aina on mutta kuitenkin...

Muuta laitettua:

- APR stage 2 softa
- APR rsc cat back putkisto
- Eurocode intake
- Eurocode vaihteenvälinlyhennin
- APR pulley upgrade


Tällä setupilla siis menty nyt vajaa pari vuotta. Nyt on kuitenki iskeny taas kuume laittaa autoa vähän enemmän ja kattoa kuin paljon tästä saa tehoa irti bolt on kiteillä.

Tilattu:

- APR ultracharger
- APR crank pulley


Lisäksi noiden palikoiden kans tarviin todennäkösesti uuden intercoolerin, uskon että pysyn APR:n linjalla senkin suhteen. Ajattelin myös tilata roc-eurolta uuden ultrachargerin kans yhteensopivan intaken. APR ei myöskään suosittele käyttään vakio catteja näillä päivityksillä. Tiedän kyllä muutaman joilla on vakio catit ilman ongelmia, mutta ehkäpä nekin olis hyvä päivittää.

Tässä 1/4 maili video APR:n S4:stä ultrachargerilla:

https://www.youtube.com/watch?v=MIZm5PtrfF4

Asensin autoon eilen myös P3 mittarin, on kyllä tosi näppärä ja oem näkönen. Lähinnä nuo IAT arvot eniten kiinnostaa mutta näkyy sillä paljon muutakin hyödyllistä dataa. Myös 0-100 kiihytyksen pystyy mittaamaan, ja käsittääkseni myös vikakoodien luku ja nollaus onnistuu.
http://www.p3cars.com/shop/audi/audi-a4 ... ent-gauge/


Kuva

Kuva

Kuva

Ulkonäöllisesti auto siis siinä jamassa missä sen ostinkin. Tarkotus mennä aika perus "murdered" teemalla eli kaikki mustaksi. Kontrastiksi vähän keltasta sinne tänne. Päivitellään tänne kuvaa kun projekti etenee!

Kuva

Sitten ois 07 vuoden 997.1 GT3, yks unelma tuli toteutettua kun tämän laitoin. Muutenkin 993 ja 997 korimallit on kyllä itessä herättäny eniten alapään sykkimistä.

Auto oli oikeastaan vakio kun sen ostin, ainut muutos oli audiopuolelle iphone liitännät. Ja aika vakiona se on tarkotus pitääkin, ja onhan tää niin makea peli ettei hirveesti kannata lähteä sorkkimaan. Muutama ostopäivän kuva:

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva


Ensimmäisenä autoon laitoin GMG:n bybass putkiston. Äänimaailma on kyllä aivan omaa luokkaa tästä mezgerin koneesta. Vanteiden kromilippa ei myöskään oikeen millään istunu silmään niin päätin maalautaa vanteet kokonaan mustaksi. Samalla tummensin hieman ikkunoita. Sisälle laitoin Gt3 rs:än ovikahvat. Cup auton etulippa, joka on vähän matalampi ja massivisempi. Alkuperäisen lukkoperän vaihdoin guardsin vastaavaan. Jäähdytys putket päivitin Sharkwerksin vastaaviin turvallisuus syistä, iso ongelma näissä autoissa ja aiheuttanut monta moottori rikkoa. http://sharkwerks.com/porsche/technical ... -cars.html

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva


Tällä hetkellä auto pajalla huollossa, samalla tiputetaan auto euroopan korkeuteen (jenkeissä gt3 tuli jostain syystä korkeammaksi säädettynä kuin euroopassa..) Vakiona autossa siis säädettävä alusta joten ei tuota sen kummempaa päänvaivaa. Vaihdan myös Cuppi lipan takaisin matalempaan alkuperäiseen, raapii jo nyt joka paikkaan..

Yks asia mikä ei myöskään miellytä on auton ratti. Säätö mahdollisuudet on tosi niukat enkä saa rattia niin lähelle kun haluaisin. Ostin spacerin alkuperäiseen rattiin jolla saa ratin lähemmäksi, toivotaan että ratkeais sillä.. jos ei niin sitten cuppi auton ratti on toinen vaihtoehto, sitä koitan kuitenkin välttää koska siinä ei ole airbagia.

Hommasin myös alkuperäiset Gt2 kuppipenkit:


Kuva
Viimeksi muokannut Jouni993, 14.9.2017 7:11. Yhteensä muokattu 3 kertaa.

Jouni993
uusi tulokas
Viestit: 2
Liittynyt: 14.9.2017 4:45

Re: B8 S4, 997.1 GT3, 993 C2

ViestiKirjoittaja Jouni993 » 14.9.2017 7:00

Hmm kuvat ei ilmeisesti toimi... Laitan 993:sta vielä myöhemmin infoa, alkoi väsyttään kirjottaminen.. :)

veni
-
Viestit: 20
Liittynyt: 23.7.2003 17:33

Re: B8 S4, 997.1 GT3, 993 C2

ViestiKirjoittaja veni » 18.9.2017 9:12

Hienoja laitteita sinulla, B8 ässä on kyllä kohtuu virittäjä ystävällinen "vakio" raudalla.

Oma auton haku viimevuonna kaatu Suomen mukavaan verotukseen ja piti tyytymän dieseliin.

Tuo 997 possu on kyllä omastakin mielestä parasta, jos vielä joku päivä sellaisen itsekkin.


Palaa sivulle “Kävijöiden kalusto”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 vierailijaa